Skip to main content

Neem contact met ons op

Eén telefoontje: jouw zorg wordt onze zorg

Waarom Lesautoverhuur.nl?

Lesautoverhuur.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Wil je direct een lesauto reserveren, heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl

Openingstijden ma t/m vrij van 8:00 t/m 17:30 uur.
Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Stefan van der Sanden

Stefan

Gedreven, vriendelijk en servicegericht.

Stefan van der Sanden

Eigenaar en aanjager binnen Lesautoverhuur.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Meer info
Robèr van den Heuvel

Robèr

Expert in professioneel autoschadeherstel.

Robèr van den Heuvel

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Autoschade Herstel Van der Sanden vlekkeloos verloopt en begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om snel en professioneel te handelen bij schade aan lesauto’s. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.

Meer info

Huur de lesauto die bij je past

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.