Skip to main content

Schade aan jouw lesauto?

Eén telefoontje: jouw zorg wordt onze zorg

Wij regelen alles wat nodig is

Bij schade aan jouw lesauto is Lesautoverhuur.nl, samen Autoschade Herstel Van der Sanden, dé partij voor jou. Onder één dak regelen wij alles wat nodig is om je snel weer op weg te helpen. Zowel het schadeherstel als de vervangende lesauto, service en afwikkeling met de verzekering. Wij zijn 24/7 bereikbaar, bieden een eigen haal- en brengservice door heel Nederland en ontzorgen u volledig. Laat je jouw schade herstellen door Autoschade Herstel Van der Sanden, dan is de vervangende lesauto kosteloos. Eén telefoontje en jouw zorg wordt onze zorg!

Direct een lesauto huren?

Direct een lesauto huren bij Lesautoverhuur.nl is erg eenvoudig en zo geregeld. Bekijk ons uitgebreide wagenpark! Met de grootste lesautoverhuurpool van Nederland bieden wij u altijd een lesauto die bij jouw wensen past. Heb je de lesauto langer dan één maand nodig? Een lesauto leasen met short lease kan ook!

Lesautoverhuur
Bel ons op 073-5478679
Lesautoverhuur
Wij halen uw lesauto op in heel Nederland
Lesautoverhuur
Wij regelen een vervangende lesauto
Lesautoverhuur
Wij herstellen de schade
Lesautoverhuur
Gerepareerde auto wordt geleverd
Lesautoverhuur
Wij regelen alles met jouw verzekering
Lesautoverhuur
Je kunt weer veilig op weg met jouw eigen lesauto

Huur de lesauto die bij je past

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.