Skip to main content

Huren of leasen?

Grootste lesautoverhuurpool van NL

Advies voor jouw persoonlijke situatie

Twijfel je nog of je jouw lesauto wilt huren of leasen? Wij adviseren je graag voor jouw persoonlijke situatie! Neem hiervoor contact met ons op. Wil je nu alvast meer weten? Lees dan hieronder meer over de voor- en nadelen van huren ten opzichte van leasen.

Voor- en nadelen van huren

Kies je voor het huren van een lesauto, dan profiteer je van meer flexibiliteit dan bij een long-leasecontract. Zo kun je een lesauto al vanaf één dag huren én weer opzeggen, terwijl onze short lease-contracten al ingaan vanaf een maand. Daarnaast is er minder administratieve rompslomp nodig, zoals het overleggen van jaarcijfers, en zijn zaken zoals verzekeringen en wegenbelasting standaard inbegrepen. Ook over de bijtelling, afschrijving en het aanschafbedrag van een auto hoef je je niet druk te maken. Afhankelijk van het leasecontract dat je kiest, kan het zijn dat je hier bij leasen wél mee te maken krijgt. Waarom zou je dan níet kiezen voor huren? Doordat huren flexibeler is dan leasen, is het huren van een lesauto in verhouding iets duurder dan leasen. De keuze is aan jou!

Lesautoverhuur
Uiterst flexibel
Lesautoverhuur
Geen jaarcijfers nodig
Lesautoverhuur
Zaken als verzekeringen en SVI standaard inbegrepen
Lesautoverhuur
Per dag opzegbaar
Lesautoverhuur
Achteraf de meest voordelige huurvorm kiezen
Lesautoverhuur
Altijd jonge en luxe uitgevoerde lesauto’s
Lesautoverhuur
Haal- & brengservice binnen 24 uur in heel Nederland
Lesautoverhuur
7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Short Lease

Al huren vanaf één maand

Ideaal voor startende rijschoolhouders

Overweeg je voor een langere tijd een lesauto te huren? Dan kun je hiervoor ook bij lesautoverhuur.nl terecht. Vanaf een periode vanaf één maand lease je bij lesautoverhuur.nl op basis van short lease. Dit is een full operational lease-contract, waarbij zoveel mogelijk kosten van bij het leasecontract zijn inbegrepen. Op die manier profiteer je van alle voordelen van full operational lease, maar met een kortere looptijd. Ideaal voor startende rijschoolhouders, die nog geen grote investering kunnen doen, maar wel alle flexibiliteit willen behouden.

Een full operational leasecontract, waaronder onze short lease-contracten vallen, is de meest comfortabele manier van leasen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij alle zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast bedrag per maand. Rijd je onverhoopt schade of heb je pech met de lesauto? Dan zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangende lesauto. Bij full operational lease blijft de lesauto economisch en juridisch gezien eigendom van Lesautolease.nl. Dat betekent dat er geen verhoging plaatsvindt van uw zogenaamd ‘vreemd vermogen’: de auto komt niet voor op de balans van uw bedrijf (off-balance financieren). Je hebt hierdoor een ruimer werkkapitaal, zodat je gemakkelijker nieuwe investeringen kunt doen.

Je kunt altijd rekenen op een eerlijke en bijzonder flexibele dienstverlening. Wil je eerst meer weten over de voor- en nadelen van leasen ten opzichte van hurenLees hier meer, neem een kijkje of neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod en de tarieven

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.