Contact

Onze locatie

Lesautoverhuur.nl is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient rijschoolhouders door heel Nederland. Wilt u direct een lesauto reserveren, heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073 5478679
info@lesautoverhuur.nl

Openingstijden ma t/m vrij van 8:00 t/m 18:00
7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 t/m 23:00

Wij maken graag kennis met u!

Aangenaam, wij zijn het team van Lesautoverhuur.nl. Wij staan graag voor u klaar om alles rondom de verhuur van uw lesauto voor u te regelen.

Lesautoverhuur Stefan

Stefan

Eigenaar

Eigenaar en aanjager binnen Lesautolease.nl, daarnaast ook eigenaar van Van der Sanden Groep. Altijd vol met ideeën en toekomstplannen, altijd bezig met wat de klant wil en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Vriendelijk, servicegericht en nooit te beroerd om de telefoon op te nemen.

Lesautoverhuur Kirsten

Kirsten

Office manager

Rechterhand van Stefan en zijn sparringpartner binnen Lesautoverhuur.nl. Bezig met van alles en nog wat binnen het bedrijf: van marketing tot administratie en de ontvangst van klanten. Intelligent en doortastend.

Lesautoverhuur Robèr

Robèr

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider met een stevige ervaring in de branche. Zorgt ervoor dat alles binnen Lesautoverhuur.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden en Lesautolease.nl vlekkeloos verloopt. Hoofd van de werkplaats met een echte hands-on-mentaliteit.