Skip to main content

Waarom Lesautoverhuur?

Grootste lesautoverhuurpool van NL

Alles rondom de mobiliteit van rijschoolhouders

Kun je wegens schade of onderhoud geen gebruik maken van jouw eigen lesauto? Of heb je tijdelijk meer capaciteit nodig? Lesautoverhuur.nl helpt je graag verder! Samen met onze partnerbedrijven Autoschade Herstel van der Sanden en Lesautolease.nl bieden we alles rondom de mobiliteit van rijschoolhouders.

Wanneer je tijdelijk niet over jouw eigen lesauto kunt beschikken, dan is het wel zo prettig als je een lesauto kunt huren die er zoveel mogelijk op lijkt. Zeker als er een examen op het programma staat. Bij Lesautoverhuur.nl vindt je de grootste lesautoverhuurpool van Nederland. Vaak kun je bij ons dan ook een lesauto huren van jouw eigen merk en model. Naast personenauto’s vindt je in onze verhuurpool ook vrachtwagens voor het C1-rijbewijs en E-achter-B-combinaties. Uiteraard zijn alle lesauto’s schoon, representatief en voorzien van dubbele bediening en een extra spiegelset. Heb je speciale wensen of wil je hulp bij jouw keuze voor een passende lesauto? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag!

Ontdek onze voordelen

Lesautoverhuur
Grootste lesautoverhuurpool van Nederland
Lesautoverhuur
Lesautoverhuur.nl neemt u alle zorg uit handen
Lesautoverhuur
Altijd het voordeligste huurcontract
Lesautoverhuur
Haal- en brengservice door heel Nederland
Lesautoverhuur
24/7 bereikbaar en snelle levering
Lesautoverhuur
Starters van harte welkom

Schade?

Lesautoverhuur.nl neemt alle zorg uit handen

Volledig ontzorgen

Bij schade aan je lesauto is Lesautoverhuur.nl dé partner die je alle zorg uit handen neemt. Door onze nauwe samenwerking met ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden kunnen wij je volledig ontzorgen: van het moment dat je schade rijdt tot het moment dat je met jouw eigen lesauto weer veilig de weg op kunt. Inclusief afhandeling met jouw verzekering!

Het werkt heel eenvoudig. Heb je schade gereden, dan belt je Lesautoverhuur.nl. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, en met onze eigen haal- en brengservice zijn we je overal in Nederland graag van dienst. We pikken jouw lesauto met schade op, en leveren je direct een vervangende lesauto. Dat doen we zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur. Vervolgens zorgt ons schadebedrijf voor een vlot herstel van jouw eigen lesauto, met voorrang voor jou als rijschoolhouder. Ondertussen kun je gewoon doorgaan met jouw lessen. Laat je het schadeherstel uitvoeren door ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden, dan is jouw vervangende lesauto bovendien geheel gratis. Na het schadeherstel leveren wij jouw eigen lesauto weer bij je voor de deur af, en nemen we de gehuurde lesauto weer mee terug. Ook de afhandeling met jouw verzekering nemen we graag op ons. Eén telefoontje en jouw zorg wordt onze zorg!

Altijd het voordeligste huurcontract

Bij Lesautoverhuur.nl profiteer je altijd van het voordeligste, eerlijkste en meest flexibele huurcontract. Zo kun je bij ons standaard rekenen op aantrekkelijke prijzen. Daarnaast gaan wij zeer flexibel om met de huurperiode. Vanzelfsprekend horen wij graag van je hoe lang je verwacht een lesauto te willen huren bij ons. Heb je de auto korter nodig? Geen probleem: bij ons zit je niet vast aan starre huurcontracten, maar betaal je alleen voor de periode dat je de auto daadwerkelijk hebt gehuurd. Heb je de lesauto langer nodig? Ook dan kun je gewoon blijven rekenen op onze lage standaardprijzen. Op die manier weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!

Haal- en brengservice

Of je nu in het uiterste puntje van Groningen staat of juist diep in het zuiden, onze haal- en brengservice is je overal in Nederland graag van dienst. Doordat wij de haal- en brengservice zelf ‘in huis hebben’, zijn we hierin niet afhankelijk van derden en kunnen we je zeer flexibel van dienst zijn. Onze haal- en brengservice komt niet alleen jouw gehuurde lesauto brengen, maar neemt in geval van schade ook graag jouw eigen lesauto mee om deze te vervoeren naar het schadeherstelbedrijf. En andersom!

24/7 bereikbaar

Snelle levering

Binnen 24 uur

Lesautoverhuur.nl is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Daardoor kunnen we je altijd snel van dienst zijn. Ons streven is (ook afhankelijk van jouw situatie) om jouw lesauto zo snel mogelijk op de door jouw gewenste locatie te leveren, waarbij je erop kunt rekenen dat dat altijd binnen 24 uur is. Op die manier blijf je, ook bij schade of onderhoud, altijd mobiel.

Starters van harte welkom

Als je startende ondernemer bent, spelen er vaak nog veel vraagstukken rondom de praktische inrichting van jouw rijschool. Hoeveel lessen kun je aanbieden, welke lessen wil je aanbieden en is het slim om direct zelf een lesauto aan te schaffen? Dan is het handig dat je kunt rekenen op de flexibiliteit van Lesautoverhuur.nl. Je huurt bij ons al een lesauto vanaf 1 dag tot zelfs drie maanden. Daarnaast kun je (voor een langere periode) kiezen voor short lease. Uit ervaring weten we dat we starters prima van dienst kunnen zijn zonder dat zij jaarcijfers kunnen overleggen. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.