Skip to main content
SEO

Startende rijschool

Lesauto huren startende rijschool

Kies voor shortlease

Lesauto huren: shortlease

Denk je erover om een lesauto te huren voor je startende rijschool? Bij Lesautoverhuur.nl ben je aan het juiste adres! We begrijpen dat het starten van een rijschool een spannende en uitdagende onderneming is, en daarom bieden we flexibele en betaalbare oplossingen voor het huren van een lesauto.

Direct contact

Voordelen van het huren van een lesauto

Als startende rijschoolhouder wil je waarschijnlijk eerst de markt verkennen voordat je een grote investering doet in de aanschaf van een eigen lesauto. Het huren van een lesauto via shortlease biedt je de flexibiliteit om verschillende modellen en merken uit te proberen, zonder vast te zitten aan langlopende verplichtingen.
Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten, verzekeringen en andere bijkomende kosten die komen kijken bij het bezitten van een eigen lesauto. Bij Lesautoverhuur.nl nemen wij deze zorgen uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het opbouwen van je rijschool.

Bekijk onze tarieven

Onze lesauto's

Bij Lesautoverhuur.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan lesauto’s die perfect zijn voor startende rijschoolhouders. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor stadsritten of een ruime auto met extra veiligheidsvoorzieningen, wij hebben de ideale lesauto voor jou.
Onze lesauto’s worden regelmatig onderhouden en voldoen aan alle eisen voor het geven van rijlessen. Zo kun je met een gerust hart je leerlingen de weg op sturen.

Bekijk shortlease lesauto's

Flexibele huurperiodes

We begrijpen dat de behoeften van startende rijschoolhouders kunnen variëren, daarom bieden we flexibele huurperiodes aan. Of je nu een lesauto voor een paar dagen, weken of maanden nodig hebt, wij passen ons aan jouw schema aan.
Daarnaast zijn onze huurcontracten transparant en zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wagenpark

Ook direct een lesauto huren?

Bij Lesautoverhuur.nl staan we klaar om je te ondersteunen bij het huren van een lesauto voor je startende rijschool. Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste lesauto die past bij jouw behoeften en budget.
Klaar om een lesauto te huren voor je startende rijschool? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.