Skip to main content

Informatie aanvragen

Interesse in het huren van een lesauto

Informatieaanvraag ontvangen

Hartelijk dank voor uw informatie-aanvraag voor het huren van een lesauto! Wij hebben uw aanvraag ontvangen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Liever direct contact? Wij zijn 7 dagen in de week van 7u tot 23u telefonisch bereikbaar op 073-5478679.

Schade aan uw lesauto?

Wilt u een lesauto huren omdat u schade heeft gereden aan uw lesauto? En heeft u hulp nodig bij het afwikkelen van de schade? Dan kunt u ook contact opnemen met ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden (24/7 bereikbaar op 073-5478679). Zij zijn gespecialiseerd in schadeherstel bij lesauto’s en nemen u graag alle zorgen uit handen. Eén telefoontje is genoeg!

Huren voor langere tijd

Overweegt u voor langere tijd een lesauto te huren? Dan kunt u ook kiezen voor short lease. Ons partnerbedrijf Lesautolease.nl helpt u hiermee graag verder. Vanaf een periode van drie maanden tot één jaar least u bij Lesautolease.nl op basis van een full operational lease. Hierbij zijn zoveel mogelijk kosten van uw auto, zoals onderhoud, wegenbelasting, afschrijving, verzekering, eventuele reparaties en schadeafhandeling bij het leasecontract inbegrepen. Onbezorgd ondernemen met een optimale flexibiliteit!

Heeft u nog vragen over het huren van uw lesauto? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Contact

Lesautoverhuur.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautoverhuur.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van lesautoverhuur.nl. Ontvang informatie over actualiteiten in de rijscholenbranche en meer details over ons wagenpark.