Waarom lesautoverhuur.nl?

Waarom Lesautoverhuur.nl?

Kunt u wegens schade of onderhoud geen gebruik maken van uw eigen lesauto? Of heeft u tijdelijk meer capaciteit nodig? Lesautoverhuur.nl helpt u graag verder! Samen met onze partnerbedrijven Autoschade Herstel van der Sanden en Lesautolease.nl bieden we alles rondom de mobiliteit van rijschoolhouders.

Grootste lesautoverhuurpool van Nederland

Wanneer u tijdelijk niet over uw eigen lesauto kunt beschikken, dan is het wel zo prettig als u een lesauto kunt huren die er zoveel mogelijk op lijkt. Zeker als er een examen op het programma staat. Bij Lesautoverhuur.nl vindt u de grootste lesautoverhuurpool van Nederland. Vaak kunt u bij ons dan ook een lesauto huren van uw eigen merk en model. Naast personenauto’s vindt u in onze verhuurpool ook vrachtwagens voor het C1-rijbewijs en E-achter-B-combinaties. Uiteraard zijn alle lesauto’s schoon, representatief en voorzien van dubbele bediening en een extra spiegelset. Hebt u speciale wensen of wilt u hulp bij uw keuze voor een passende lesauto? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag!

Ontdek onze voordelen

  • Grootste lesautoverhuurpool van Nederland
  • Lesautoverhuur.nl neemt u alle zorg uit handen
  • Altijd het voordeligste huurcontract
  • Haal- en brengservice door heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar en snelle levering
  • Starters van harte welkom

Schade? Lesautoverhuur.nl neemt u alle zorg uit handen

Bij schade aan uw lesauto is Lesautoverhuur.nl dé partner die u alle zorg uit handen neemt. Door onze nauwe samenwerking met ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden kunnen wij u volledig ontzorgen: van het moment dat u schade rijdt tot het moment dat u met uw eigen lesauto weer veilig de weg op kunt. Inclusief afhandeling met uw verzekering!

Het werkt heel eenvoudig. Hebt u schade gereden, dan belt u Lesautoverhuur.nl. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, en met onze eigen haal- en brengservice zijn we u overal in Nederland graag van dienst. We pikken uw lesauto met schade op, en leveren u direct een vervangende lesauto. Dat doen we zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur. Vervolgens zorgt ons schadebedrijf voor een vlot herstel van uw eigen lesauto, met voorrang voor u als rijschoolhouder. Ondertussen kunt u gewoon doorgaan met uw lessen. Laat u het schadeherstel uitvoeren door ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden, dan is uw vervangende lesauto bovendien geheel gratis. Na het schadeherstel leveren wij uw eigen lesauto weer bij u voor de deur af, en nemen we de gehuurde lesauto weer mee terug. Ook de afhandeling met uw verzekering nemen we graag op ons. Eén telefoontje en uw zorg wordt onze zorg!

Altijd het voordeligste huurcontract

Bij Lesautoverhuur.nl profiteert u altijd van het voordeligste, eerlijkste en meest flexibele huurcontract. Zo kunt u bij ons standaard rekenen op aantrekkelijke prijzen. Daarnaast gaan wij zeer flexibel om met de huurperiode. Vanzelfsprekend horen wij graag van u hoe lang u verwacht een lesauto te willen huren bij ons. Heeft u de auto korter nodig? Geen probleem: bij ons zit u niet vast aan starre huurcontracten, maar betaalt u alleen voor de periode dat u de auto daadwerkelijk hebt gehuurd. Hebt u de lesauto langer nodig? Ook dan kunt u gewoon blijven rekenen op onze lage standaardprijzen. Op die manier weet u zeker dat u nooit teveel betaalt!

Haal- en brengservice

Of u nu in het uiterste puntje van Groningen staat of juist diep in het zuiden, onze haal- en brengservice is u overal in Nederland graag van dienst. Doordat wij de haal- en brengservice zelf ‘in huis hebben’, zijn we hierin niet afhankelijk van derden en kunnen we u zeer flexibel van dienst zijn. Onze haal- en brengservice komt niet alleen uw gehuurde lesauto brengen, maar neemt in geval van schade ook graag uw eigen lesauto mee om deze te vervoeren naar het schadeherstelbedrijf. En andersom!

24/7 bereikbaar, snelle levering

Lesautoverhuur.nl is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Daardoor kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Ons streven is (ook afhankelijk van uw situatie) om uw lesauto zo snel mogelijk op de door u gewenste locatie te leveren, waarbij u erop kunt rekenen dat dat altijd binnen 24 uur is. Op die manier blijft u, ook bij schade of onderhoud, altijd mobiel.

Starters van harte welkom

Als u startende ondernemer bent, spelen er vaak nog veel vraagstukken rondom de praktische inrichting van uw rijschool. Hoeveel lessen kunt u aanbieden, welke lessen wilt u aanbieden en is het slim om direct zelf een lesauto aan te schaffen? Dan is het handig dat u kunt rekenen op de flexibiliteit van Lesautoverhuur.nl. U huurt bij ons al een lesauto vanaf 1 dag tot zelfs drie maanden. Daarnaast kunt u (voor een langere periode) kiezen voor short lease. Uit ervaring weten we dat we starters prima van dienst kunnen zijn zonder dat zij jaarcijfers kunnen overleggen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor ú te bespreken!