Short lease

Alles over short lease

Overweegt u voor een langere tijd een lesauto te huren. Dan kunt u hiervoor ook bij lesautoverhuur.nl terecht. Vanaf een periode vanaf één maand least u bij lesautoverhuur.nl op basis van short lease. Dit is een full operational lease-contract, waarbij zoveel mogelijk kosten van bij het leasecontract zijn inbegrepen. Op die manier profiteert u van alle voordelen van full operational lease, maar met een kortere looptijd. Ideaal voor startende rijschoolhouders, die nog geen grote investering kunnen doen, maar wel alle flexibiliteit willen behouden.

Een full operational leasecontract, waaronder onze short lease-contracten vallen, is de meest comfortabele manier van leasen. Zo least u inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij u alle zorgen uit handen: we bieden u alle zekerheid en service, voor een vast bedrag per maand. Rijdt u onverhoopt schade of heeft u pech met de lesauto? Dan zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangende lesauto. Bij full operational lease blijft de lesauto economisch en juridisch gezien eigendom van Lesautolease.nl. Dat betekent dat er geen verhoging plaatsvindt van uw zogenaamd ‘vreemd vermogen’: de auto komt niet voor op de balans van uw bedrijf (off-balance financieren). U heeft hierdoor een ruimer werkkapitaal, zodat u gemakkelijker nieuwe investeringen kunt doen.

U kunt altijd rekenen op een eerlijke en bijzonder flexibele dienstverlening. Wilt u eerst meer weten over de voor- en nadelen van leasen ten opzichte van huren? Lees hier meer, neem een kijkje of neem contact met ons op.