Nieuwe Mercedes Atego toegevoegd aan wagenpark

Door 2 juli, 2016Geen categorie

Sinds kort hebben we bij Lesautoverhuur.nl een nieuwe vrachtwagen voor het C1-rijbewijs aan ons wagenpark toegevoegd. Het gaat om een Mercedes-Benz Atego, uiteraard van alle gemakken voorzien. Daarmee kunnen we onze klanten weer een stukje beter van dienst zijn.

Met de nieuwe vrachtwagen beschikken we nu over twee vrachtwagens voor het C1-rijbewijs, ook wel ‘kleine vrachtwagenrijbewijs’. Beide vrachtwagens zijn standaard voorzien van dubbele bediening, opzet- en bijzetspiegels en airconditioning.

Enorm aantal aanvragen
Eigenaar Stefan van der Sanden: “Steeds meer rijscholen zien in dat de aanschaf van een C1-vrachtwagen vaak niet loont. Het is een flinke investering, en als die wagen dan stilstaat, zijn rijschoolhouders daar uiteraard niet blij mee. Daardoor kregen wij steeds meer aanvragen voor onze C1-vrachtwagen. Bij Lesautoverhuur.nl betaal je immers alleen voor de vrachtwagen als je er daadwerkelijk klanten voor hebt. Door dat enorme aantal aanvragen waren we genoodzaakt een tweede C1-vrachtwagen aan te schaffen. Nu kunnen we al deze klanten weer op hun wenken bedienen.”

Hoe werkt het huren van een C1-vrachtwagen?
“Als klanten een C1-vrachtwagen nodig hebben, kunnen ze via de site een offerte opvragen, of direct telefonisch of via de mail een reservering maken”, vervolgt Stefan van der Sanden. “Na overleg zal de datum die gewenst is als definitief worden verwerkt, of de datum zal als een optie in het systeem geplaatst worden. Op deze manier beschikt de rijschool over een flexibele manier om alle data met de klant en het CBR af te stemmen. De vrachtwagen wordt op de afgesproken tijdstippen bovendien netjes voor de deur afgeleverd en na de looptijd van het huurcontract weer opgehaald.”

Naast de C1-vrachtwagen biedt Lesautoverhuur.nl uiteraard ook de C1-E aan als complete combinatie. Meer weten over deze Mercedes-Benz Atego voor het C1-rijbewijs? Neem contact met ons op!

Leave a Reply