Lesautoverhuur.nl sluit deal met Hyundai Nederland

Door 13 juli, 2014Geen categorie

Onlangs heeft Lesautoverhuur.nl een contract getekend met Hyundai Nederland. Met het contract beschikken we over vijf nieuwe Hyundai i20 Go’s. Op die manier kunnen we onze dienstverlening naar rijschoolhouders verder verbeteren.

Stefan van der Sanden, eigenaar van Lesautoverhuur.nl: “Het is onze missie om voor iedere rijschoolhouder binnen 24 uur passend vervoer te regelen. Daarom hebben we ons wagenpark uitgebreid met vijf nieuwe Hyundai i20 Go’s. Door een zeer breed assortiment aan lesvoertuigen te bieden, kunnen instructeurs in de door hen gewenste auto hun lessen blijven aanbieden.”

Lesautolease.nl
Behalve voor de verhuur, zijn de Hyundai’s ook zeer geschikt voor de lease. Dat gebeurt door ons zusterbedrijf Lesautolease.nl. Stefan van der Sanden: “Voor de Hyundai’s hebben we gekozen voor benzine-auto’s, zodat we de kosten voor het leasen zeer laag kunnen houden. Deze zijn dan ook ideaal voor startende rijschoolhouders, die nog geen grote investeringen willen doen, maar wel lessen willen verzorgen in een splinternieuwe auto die van alle gemakken voorzien is.”

Aantrekkelijk introductie-aanbod
Lesautolease.nl heeft nu bovendien een aantrekkelijk introductie-aanbod voor het leasen van één van de Hyundai i20 Go’s. Kijk voor meer informatie op de site van Lesautolease.nl.

Leave a Reply