Lesauto leasen met Lesautolease.nl

Door 20 juli, 2014Geen categorie

Bij Lesautoverhuur.nl zijn we constant bezig met vernieuwen. Daarom kunt u binnenkort bij ons zusterbedrijf Lesautolease.nl terecht voor het leasen van een lesauto.

“Met Lesautolease.nl spelen we in op een vraag die we steeds vaker krijgen van onze klanten”, zegt Stefan van der Sanden, eigenaar van Lesautolease.nl en Lesautoverhuur.nl. “Zeker in deze tijd zijn rijschoolhouders op zoek naar flexibilteit en spreiding van de kosten. Met Lesautolease kunnen onze klanten voor een langere tijd een lesauto leasen. Bijvoorbeeld voor startende rijschoolhouders is dit aantrekkelijk. Zij hoeven dan niet direct een grote investering te doen. Maar iedere rijschoolhouder voor wie lage kosten en comfortabel leasen belangrijk zijn, kan bij ons terecht.”

Lesautolease.nl biedt keuze uit twee mogelijkheden: full operational lease (1-3 jaar) en short lease (3 maanden tot 1 jaar). Voor welke vorm van leasen u ook kiest, Lesautolease neemt u alle zorgen uit handen. Zo zijn bij full operational lease zaken als verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling bij het leasecontract inbegrepen. Onbezorgd rijles geven, tegen een vast aantrekkelijk tarief per maand!

De website van Lesautolease.nl is inmiddels online.

Leave a Reply