proof reading service

Lesauto huren

Wilt u een lesauto huren? Maak dan kennis met Lesautoverhuur.nl! Met de grootste lesautoverhuur-pool van Nederland bieden we u altijd een lesauto die bij uw wensen past. Snel, voordelig en flexibel, overal in Nederland.

Lesauto te huur

Als u een lesauto wilt huren, dan hebt u misschien al ideeën over het merk en model van uw keuze. Misschien gaat u voor een populaire lesauto zoals de Volkswagen Golf, Volvo V40, Mercedes A-klasse, BMW 1-serie, Ford Fiesta, Fiat Punto, Renault Clio of Opel Corsa. Of misschien heeft u een lesvoertuig nodig voor het C1-rijbewijs, zoals de Iveco Daily of Mercedes Atego. Bij Lesautoverhuur.nl bieden we het allemaal. Wij hebben de grootste lesautoverhuurpool van Nederland, zodat we voor iedere wens een passende huur-lesauto kunnen bieden. We hebben zelfs een Saris-aanhangwagen te huur voor het E-achter-B-rijbewijs!

Voordelig lesauto huren

Bij Lesautoverhuur.nl profiteert u altijd van het voordeligste huurcontract. Uiteraard horen wij graag van u hoe lang u de lesauto bij ons wilt huren. Hebt u de auto korter of langer nodig? Geen probleem. Na afloop van de huurperiode bekijken we samen met u hoe lang u de lesauto daadwerkelijk hebt gehuurd. Op basis daarvan bepalen we welk huurcontract achteraf gezien het gunstigst uitpakt voor u. Een lesauto huren was nog nooit zo voordelig!

Schade aan uw lesauto?

Hebt u schade gereden aan uw lesauto en bent u op zoek naar vervangend vervoer? Dan bent u bij Lesautoverhuur.nl aan het juiste adres! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Onze eigen haal- en brengservice zorgt snel, maar altijd binnen 24 uur, voor een vervangende lesauto bij u op locatie. Overal in Nederland. Indien gewenst nemen we uw lesauto met schade voor u mee, en brengen deze naar ons partnerbedrijf Autoschade Herstel Van der Sanden. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in schadeherstel bij lesauto’s, maar handelen uw schade ook nog eens af met voorrang voor u als rijschoolhouder. Na het schadeherstel leveren we uw eigen lesauto weer bij u af en nemen de vervangende huur-lesauto weer voor u mee. Wel zo gemakkelijk, comfortabel en efficiënt voor u!

Langer lesauto huren?

Wilt u voor een langere periode een lesauto huren? Dan kan het interessant zijn een lesauto te leasen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, voordelen en opties van het leasen van een lesauto. En we adviseren u graag wanneer u twijfelt over de vraag of u beter een lesauto kunt leasen, huren of kopen. Bij Lesautoverhuur.nl hebben we ruime ervaring in de rijschoolbranche en staan we u bij met een eerlijk, oprecht én deskundig advies over het huren of leasen van een lesauto. In samenwerking met onze partner Lesautolease.nl bieden we u altijd een oplossing die bij u past.

Wilt u een lesauto huren bij Lesautoverhuur.nl? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!